"Neatkarīgās" lasītāju aptaujas balvu iegūst Ivo Grīsniņš-Grīslis

"Neatkarīgās" lasītāju aptaujas balvas ieguvējs Ivo Grīsniņš-Grīslis © Lauris Vīksne, f64

"Neatkarīgās" portāla nra.lv lasītāju aptaujā pirmo vietu jeb 29 procentus no kopējā balsu skaita saņēma Ivo Grīsniņš-Grīslis par izpildīto dziesmu "Cinderella".

Balvu pasniedza "Neatkarīgās" galvenā redaktore Anita Daukšte. Balvā Ivo saņēma publicitātes kampaņu 4000 latu apmērā. Veicināšanas balvu saņēma arī jaunākā dalībniece 15 gadus vecā Oksana Ļepska.

Otrs lielākais balsu skaits bija Laurim Reinikam un viņa izpildītajai dziesmai "Banjo Laura", par ko nobalsoja 25 procenti nra.lv aptaujas dalībniki. Savukārt trešajā vietā ar 18 procentiem aptaujas dalībnieku balsīm ierindojās grupa "Musiqq" un viņu izpildītā dziesma "Angel In Disguise".

Ventspils simpātiju balvu, kuru pasniedza Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, saņēma grupa "Musiqq" no Liepājas, kas saņēma balvā bezmaksas koncerta organizēšanas iespēju Ventspils teātra namā "Jūras vārti".

Kopumā portāla nra.lv "Eirodziesmas 2011" aptaujā saņemti 3286 balsu.

Izklaide

Dziedātājs Justs izdevis melanholiski enerģisku dziesmu par pieaugšanu “Atslēdziņas” – šoreiz kopā ar Tikasha Sakama. Kas ir Tikasha Sakama? Atraktīvā mediju personība Nansija Garkalne, kura savas muzikālās dotības teicami pierādīja, šogad uzvarot šovā “Balss maskā”.