Elizabete Gaile izdod jaunu dziesmu un iesildīs “astronautus”

© Publicitātes foto

Šonedēļ veikaliņa “Bang Bang Shop” telpās Vecrīgā savu jaunāko singlu “Kamēr pilsēta guļ” prezentēja dziedātāja Elizabete Gaile – pēc dziesmas “Miera iela” lielpanākumiem nudien bija īstais brīdis likt klausītājiem priekšā kaut ko jaunu.

Dziesma “Kamēr pilsēta guļ” tapusi, turpinot sadarbību ar producentu Arni Račinski, kurš ir arī tās līdzautors, bet, kam pieskaras Arņa veiksmīgā roka, tas ir lemts panākumiem. Šķiet, pie šāda secinājuma nonāca arī uz singla un tā videoversijas prezentācijas pasākumu sanākušie, jo Elizabetes turpat sniegtajā nelielajā koncertiņā “Kamēr pilsēta guļ” izpelnījās ne mazāku piekrišanu kā daudzu jau iepazītā un iemīlētā “Miera iela”, un ir skaidrs, ka jaunajam gabalam ir liels potenciāls.

Dziesmai tapusī vizualizācija atspoguļo brīdi, kad divi cilvēki ir tikko satikušies un dejo cauri naktij, kamēr pilsēta guļ. Video veidojis Ritvars Bluka, dejo Artūrs un Melānija Muskari. “Dzīve mūs ved pa visādiem viļņiem, un šis ir stāsts par silto un priecīgo. Par iemīlēšanos. Kontrasts pārējiem manis izstāstītiem stāstiem pavisam noteikti. Ceru, ka šī dziesma rezonēs un būs klātesoša tiem, kas tiecas pēc kā silta vai ir tikko sajutuši kaut ko pa īstam. Šis stāsts ir par kādu īpašu vakaru, kurš atmiņā noteikti paliks ilgi,” stāsta Elizabete.

Šovasar Elizabeti būs iespējams klausīties 5. augustā Drustos, 10. augustā Kalnciema kvartālā un 26. augustā Smiltenē, bet pašu galveno jaunumu dziedātāja oficiāli pauda tieši jau minētajā pasākumā - 3. novembrī viņa “Arēnā Rīga” iesildīs grupu “Astro’n’out”! Un vēl šobrīd Elizabete turpina darbu pie sava albuma, kuru plāno izdot 2024. gada pirmajā pusē.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais