Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Multimākslinieks I Mean Love sadziedājies ar atraktīvo Būū

© Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā dienasgaismu ieraudzījusi dziesma “Taurenīt?” – I Mean Love (īstajā vārdā Raiens Šaubergs) vasaras romances noskaņās ieturēta dziesma, kas tapusi ciešā sadarbībā ar Būū (Ilze Fārte).

“Ar Būū pirmo reizi satikāmies 2022. gada februārī, koncerta “Latviešu reps pret karu Ukrainā” laikā. Nezināju, kad un kā, bet zināju, ka kādu dienu obligāti jāsadarbojas, jo Būū “vaibu” noķēru uzreiz. Savējais!” tā stāsta Raiens.

Kad uzrakstīts “Taurenīša” piedziedājums un pants, I Mean Love tajā saklausījis, ka būs nepieciešams sieviešu vokāls. Protams, ka pirmā, kas ienākusi prātā, bijusi tieši Būū. “Kādu brīdi kavējos un nevarēju saņemties Ilzei aizsūtīt demo, bet beidzot aizsūtīju. Viņa atbildēja fiksi un pozitīvi - patika dziesma, patika enerģija, patika I Mean Love! Ilgi nekavējāmies un aptuveni pēc mēneša tikāmies pie manis studijā, lai ierakstītu viņas vokālus.”

Par šo muzikālo kopdarbu Būū izsakās īsi un skaidri: “Es reti sadarbojos kopdziesmās un vēl retāk dziedu par romantisko mīlestību, taču uz “taurenīti” bez piepūles izdevās ievilkt abus šos ķeksīšus. Raiens ir tik ļoti savējais, cik vien var būt - labu mērķu, gaišu domu un mīlestības vadīts jauns, apņēmīgs mākslinieks. Uzlēkt uz dziesmas varēju bez piepūles - ja “flow” stāvoklis iestājas uzreiz pieķeroties dziesmai, zinu, ka tā ir īstā.”

Jāpiebilst, ka šobrīd abi mākslinieki ļoti aktīvi gatavojas, lai uzstātos dažādos vasaras pasākumos. I Mean Love jūlijā varēs redzēt un dzirdēt “Positvus” festivālā, kā arī Ventspilī (21. jūlijā) un Liepājā (29. jūlijā), savukārt Būū plāno būt Kuldīgā (21. jūlijā), Liepājā (22. jūlijā, iesildot “Prāta Vētru”) kā arī festivālā “Summer Sound” augustā.