Jaunā versijā ieskaņota Paula dziesma “Aiz horizonta”

© Publicitātes foto

Ansamblis “Saldās sejas” lēnā garā turpina jaunās versijās pārskaņot 90. gados radītās Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmas, kuras savulaik tika iekļautas bērnu popgrupas “Dzeguzīte” albumā “Piena ceļš” (1995).

Līdz šim labi panākumi bijuši ansambļa “Saldās sejas” jau publicētajiem skaņdarbiem “Kapteinis Reinis” un “Dulla diena”, bet nu tiem seko liriskā “Aiz horizonta” - visas šīs dziesmas vieno fakts, ka tās savulaik dziedājusi “Dzeguzīte” un, protams, Raimonda Paula un Guntara Rača autorība.

Jāatgādina, ka “Saldo seju” pirmsākumi meklējami 1984. gadā Liepājā, un grupas dibinātāju vidū bijuši Ainars Virga, Ivo Fomins, Guntars Račs un fragmentāri arī Zigfrīds Muktupāvels. Pašlaik grupā jau pāris gadus muzicē arī dziedātāja un dziesmu autore Katrīna Bindere, un tieši viņai dziesmā “Aiz horizonta” uzticēta solistes loma.

Dziesmu aranžējis un, piedaloties Gintam Stankevičam, producējis Tomass Kleins, ierakstījis un miksējis - Gints Stankevičs. Dziesmas teksta video veidojis producents Ēriks Saksons.

Svarīgākais