Rīgā uzstāsies populārais vācu didžejs Boriss Brejha

© Publicitātes foto

Uz “Wondersalas” koncertlaukuma skatuves 7. jūlijā uzstāsies populārais vācu dīdžejs un producents Boriss Brejha (Boris Brejcha).

Boriss Brejha ir multimākslinieks no nelielas vācu pilsētas Ludvigshāfenas. 2000. gados viņš sāka nodarboties ar dažāda veida mākslu, bet 2006. gadā debitēja uz lielās skatuves un divu gadu laikā viņam izdevās sasniegt pasaules mēroga līmeni - 2007. gadā izdevums “Raveline” pat nodēvēja šo mūziķi par “Izņēmuma talantu 2007” (“Еxceptional talent 2007”). Interesanta ir arī mākslinieka vizītkarte jeb zīmols - venēciešu sejas maska, kuru Boriss bija uzvilcis savās pirmās uzstāšanas laikā Riodežaneiro karnevāla ietvaros.

Pašlaik Boriss Brejha jau ir viens no pieprasītākajiem dīdžejiem pasaulē. Vācietis ir izveidojis savu personīgu stilu, kas tiek pieteikts kā “high-tech minimal”, proti, tehno, elektro, beikmbīta un IDM (intelektuālas deju mūzikas) sintēze. Mūzikas kritiķi atzinuši, ka Brejha būtībā ir izveidojis pats savu jauno mūsdienīgas elektroniskās mūzikas attīstības vektoru.

Rīgā Boriss Brejha izpildīs savus labākos darbus, ka arī prezentēs jauno skaņu materiālu. Savas karjeras laikā dīdžejs ir izdevis 13 albumus un 57 singlus. No citiem iespaidīgiem skaitļiem jāpiemin tas, ka viņa šovs tikai “Tomorrowland” festivāla ietvaros vien savāca vairāk nekā 90 miljonu skatījumu interneta vietnē “YouTube”.

Svarīgākais