Rutulis publicē savu kārtējo dīdžeja garadarbu

© Publicitātes foto

Latviešu inteliģentās deju mūzikas producents N’Works, kurš labāk zināms kā Normunds Rutulis, izdevis vasarīgu remiksu dziedātājas Aleksandras singlam “Nedejošu”, kura oriģināls tika izdots martā. Neskatoties uz dziesmas nosaukumu, nu pieejama arī tās dejojamāka versija.

Interesanti, ka dziesmas “Nedejošu” remiksa videoversijā izmantots ar mākslīgo intelektu apstrādāts oriģinālā video materiāls, kas filmēts bez profesionālas tehnikas - vien ar mobilo telefonu, pāris cilvēku lokā, izpildot iestudētu horeogrāfiju. Jāatzīst, ka rezultāts sanācis ļoti saskanīgs.

“Bija ļoti interesanti un pārsteidzoši izdzirdēt, kāda vīzija par “Nedejošu” alter ego, ja tā var izteikties, bija Normundam Rutulim. Šī versija noteikti dos singlam otro elpu un uzrunās klausītājus, kurus tā nebija sasniegusi līdz šim. Ir ļoti liels prieks sadarboties!”, priecājas Aleksandra, kura iepriekš sadarbībā ar mūziķi un producentu Oskaru Barsuku un skaņu inženieri Jāni Šmēdiņu jeb Faktu izdevusi singlus “Rozā gaismas” un “Viss sākās no jauna”. Dziedātāja manīta arī šovos - konkursos “X Faktors” un “Ghetto Faktors”.

Svarīgākais