Galvanovskis klipā brauc pa Brīvības ielu, piesiets uz degoša auto jumta

© Publicitātes foto

Dziedātājs un uzņēmējs Miks Galvanovskis izdevis jaunu dziesmu un tās klipu “25”, kas ar jestru ballīti labvēlīgās noskaņās sestdien tika prezentēts viņa klubā “Pandemonium” (bijušais “pulkvedis”).

Videoklipa prezentācija un dziesmas pirmatskaņojums tika svētīts ar nelielu koncertu lūgtajiem viesiem, kas apliecināja, ka Mikam Galvanovskim piemīt īsts rokenrola gars. Dziesma “25” - tieši tik gadu ir šim garmatainajam, ar krāšņajām ūsām apveltītajam, mūziķim - vēsta par viņa paša trakulīgajiem piedzīvojumiem nebeidzamajā rokenrola dzīves ritenī.

“Neskaitāmas ballītes, negulētas naktis, traki piedzīvojumi un jaunības maksimālisms, apvienoti jaudīgā roka noskaņā, ir tas, kas definē šo dziesmu bez paskaidrojumiem,” skaidro dziedātāja komanda. “Dziesmas piedziedājumā ir vārdi “divdesmit pieci un vēl esmu dzīvs!”, kas radies no atbildes, ko nereti Miks ar smaidu sejā sniedz, kad kāds vaicā: “Kā iet?”.” Protams, tiem rokenrola (uz)dzīves piekritējiem, kuriem divdesmit pieci bija pirms divdesmit pieciem, šis teksts raisīs piedodošus smaidus, taču jāatzīst, ka dziesma ir pietiekami lipīga, lai to vēlāk prātā nāktos dungot līdzi vismaz pusi dienas.

Dziesma “25” veidota sadarbībā ar producentu Reini Briģi, bet klipa filmēšanā iesaistīta liela komanda. Galvenie rezultāta vaininieki ir režisors Rihards Romušs, operators Elvis Lācis un producente Lāsma Neulāne. Pēdējo Miks uzteica īpaši un ir jau arī par ko - tieši Lāsma ar visām institūcijām oficiāli saskaņojusi videoklipa filmēšanu, tostarp ainas, kurās Galvanovskis, piesiets pie degoša auto jumta, naktī traucas pa Brīvības ielu, vai ar pirotehniku apkrāmēts ratiņkrēsls kopā ar mūziķi ripo lejā pa “Ušakova kepku”, kur sešos no rīta notiek salūts...

Jāatgādina, ka Miks Galvanovskis ir mūziķis un uzņēmējs, “The Sinners Bar”, “The Sinners Club”, “Thirsty” un nu arī “Pandemonium” saimnieks. Lielāko atpazīstamību mūzikas jomā guvis, piedaloties konkursā “Supernova 2022”, kur finālā ieguva ceturto vietu (šogad viņa dziesmu pusfinālam izbrāķēja, taču Miks to sestdien atskaņoja koncertā). Šogad Mika koncertus varēs vērot lielākajos latvju festivālos, tostarp “Positivus” un “Summer Sound”. Dziesma “25” ir viena no gada izskaņā gaidāmā albuma singliem.

Svarīgākais