Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Marta Ritova atgādina par sevi jaunā dziesmā

© Publicitātes foto

Dziedātāja Marta Ritova kopā ar “Sub Scriptum” mūziķi Kristeru Rudzīti un producentu Armandu Varslavānu radījuši kopdarbu ,,Viegli padodos”, kas tapusi dziesmu rakstīšanas nometnē “RigaLive”.

Atmiņā labi paliekošā dziesma “Viegli padodos” “stāsta par to, cik mēs, cilvēki, viegli padodamies visādiem ārējiem apstākļiem, pat apzinoties, cik bieži vien tas ir kaitīgi gan mūsu garīgajai, gan fiziskajai veselībai,” vēsta dziedātājas PR komanda. Kā komentē pati Marta: ,,Mūsdienās, pateicoties informācijas pieejamībai, mēs ļoti labi zinām, kas ir labi un kas ir slikti, ko mums vajadzētu darīt un ko nevajadzētu. Bet tāpat mēs, būdami emocionālas būtnes, padodamies.”

Dziesmas vārdu autors Kristers Rudzītis: ,,Mūsdienu kārdinājumi, izšauti nepareizi virzieni kā salūti kaut kur gaisā. Tā arī mūsdienu cilvēks dzīvo un uzķerties ir tiešām vienkārši, varbūt pat cilvēcīgi. Bet atrast savu patieso, kam dēļ tu padodies, šķiet ir mūsu misija. Dziesmas tapšanu varētu nosaukt vienā vārdā - maģija. Ar Martu tiešām super ātri bijām uz viena viļņa gan muzikāli, gan ar tekstiem. Vienmēr esmu augstu vērtējis māksliniekus, kuri sniedzas pēc saturiskās vērtības.”