Pašmāju tehno dīva Alisa Foksa turpina bombardēt ar singliem

© Publicitātes foto

Elektrizējošo bītu pavēlniece, jaunā tehno mūzikas māksliniece Alisa Foksa īsā laika posmā laidusi straumēšanas servisu apcirkņos jau ceturto skaņdarbu – šoreiz tā nosaukums ir “No signal” (“Nav signāla”).

Skaņdarbs “Nav signāla” ir “radīts ļoti konceptuāli un organiski mākslinieces iekšējās emocionālās pasaules atspoguļojumam, kas, salīdzinot ar pirmajiem darbiem, ir mazāk agresīvs un protestējošs, bet gan daudz piesātinātāks ar skaņdarba muzikālo vedumu, kāpinājumiem un kopējo vēstījumu,” skaidro tehno dīvas komanda. Tas atbilst patiesībai, jo “No signal” pumpējoši dunošie ritmi ir mazāk uzbrūkoši, taču deju zālēm vienalga ļoti derīgi.

Alisas Foksas potenciāls tehno mūzikā atzinīgi novērtēts pēc viņas debijas skaņdarbiem “Freedom” un “Come with me”, kas atdzīvina nostaļģiskas atmiņas par reiva pasauli. “Mūzikas emocionālā puse mani vienmēr ir fascinējusi, un es gribēju radīt kaut ko introspektīvu un spēcīgu. Mans mērķis, lai klausītāji savienotos ar dziesmu, izdzīvotu to, atrastu savu saikni un nozīmes tajā, līdz pilnībā atbrīvoti ļautos deju grīdai un aizmirstos elektrizētos ritmos,” jauno dziesmu piesaka pati Alisa.

Izklaide

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.

Svarīgākais