Par sevi atgādina savulaik par lielu talantu pasludinātais Jēkabs Ludvigs Kalmanis

© Publicitātes foto

“Viņš izskatās pēc Elvisa jaunībā un izklausās pēc Džeimsa Bleika – latviešu mākslinieks JL Kalmann pārsteidz ar jaunu dziesmu,” tā jaunā mūziķa Jēkaba Ludviga Kalmaņa veikumu piesaka viņa PR komanda.

Jēkabs Ludvigs Kalmanis uz latvju mūzikas skatuves spilgti atzīmējās 2017. gadā, kad kļuva par konkursa “Supernova” jaunāko dalībnieku (viņa dēļ pat tika mainīts tā nolikums), turklāt vēl iegūstot konkursā otro vietu. Pēc tam uz brīdi puisis atzīmējās kā The Ludvig, bet tagad sevi piesaka ar skatuves vārdu JL Kalmann. Izrādās, ka 22 gadus jaunais mūziķis dzīvo Spānijā. Ir pagājis pusotrs gads kopš viņa singls “Don`t Stop” ielauzās Pieci.lv ēterā un tiek piedāvāts jauns veikums “Mirror On The Wall” - maiga un emocionāla balāde. “Tā nav tipiskā vasaras himna, bet gan saprātīga un atspoguļojoša melodija, kas tiks saglabāta jūsu atskaņošanas sarakstos arī daudzus gadus tālākā nākotnē,” tas atkal no mūziķa pārstāvjiem.

“Viss ir mūsu pašu rokās un nekas nemainīsies, ja nesāksim ar sevi, ja vien netiks mainīts attēls spogulī,” dziesmas vēstījumu skaidro JL Kalmann. “Šī dziesma ir vairāku iedvesmas uzplaiksnījumu saplūšana vienā un tapusi kopā ar brāļiem Rūdolfu un Sebastianu Macatiem. Tā sarakstīta jau sen, tā tikai gaidīja savu laiku. Esmu bezgala priecīgs, ka brāļi Macati lika man atkal izkāpt no komforta zonas un ar atvērtu prātu izmēģināt kaut ko jaunu.”

Jaunais singls “Mirror On The Wall” iznācis sadarbībā ar “Made In Baltics” - šī ierakstu kompānija un menedžments ir pazīstami ar savu darbu ar igauņu supergrupu “Ewert and The Two Dragons”, Chris Noah un citiem.

Izklaide

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.

Svarīgākais