Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Dagamba” Mežaparkā sola neparastu skatuvi un vizuālos pārsteigumus

© Publicitātes foto

Šo sestdien 3. jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies klasiskās mūzikas huligāni – grupa “Dagamba”. Viņi sola grandiozā brīvdabas lielkoncertā “Bach Against the Machine” parādīt, kā caur mūziku un tehnoloģijām mākslīgais intelekts atdzīvinās Bahu.

Grupa “Dagamba” ir iemantojusi plašu atpazīstamību ar tās muzikālajiem eksperimentiem, veidojot starpžanru mūzikas stilu, kur apvienojas klasiskā mūzika, pops, roks utt. Grupa allaž pārsteigusi ar savu enerģiju un radošajiem risinājumiem, un arī šis koncerts nebūs izņēmums. Vairāk nekā divu stundu garajā sēdkoncertā izskanēs grupas jaunākā albuma “Bach Against the Machine” pilnā koncertprogramma, kā arī klausītāju jau iemīļotie skaņdarbi. Skatītājiem tiks piedāvāts arī neparasts skatuves scenogrāfijas risinājums, kuras vizuālo noformējumu papildinās režisora Roberta Rubīna veidotās video projekcijas, kas tapušas, iesaistot mākslīgo intelektu.

Koncertu pulksten 21 iesildīs īpašie viesi - uz skatuves kāps kontrabasists Staņislavs Judins un džeza dziedātāja Evilena Protektore. Vakara galvenie vaininieki sāks spēlēt pusstundu vēlāk. Koncerta organizatori apmeklētājus aicina ierasties savlaicīgi (jau no pulksten 19), lai izvairītos no rindām. Ieeja koncertā norisināsies pa 7. vārtiem.

“Bahs Mežaparkā - tas ir tāds kā sapņa piepildījums! Šis grupai ir svarīgs un ļoti īpašs koncerts, jo pirmo reizi uzstāties Mežaparkā ar solo koncertu var tikai vienreiz. Nevaram sagaidīt sestdienu, kad satiksimies ar mūsu klausītājiem un svinēsim šo sapni kopā!” teic grupas “Dagamba” līderis Valters Pūce.