Diona debijas albumu atzīmē ar animētu videoklipu

© Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē šovā “X Faktors” iepazītā dziedātāja Diona ar krāšņām svinībām “Ezīša kofīšopā” atzīmēja debijas mini albuma “Marionete” klajā nākšanu, pie viena prezentējot arī tā tituldziesmu un videoklipu ar tādu pat nosaukumu.

Albumā “Marionete” ir iekļautas radiostacijās jau skanējušās dziesmas “Sīknauda”, “Pulksten 12”, “Nesaki Nē” (arī tās versija lietuviešu valodā “Nesakyk Ne”), kā arī trīs jauni singli. Visām dziesmām gan vārdu, gan mūzikas autore ir pati Diona Liepiņa, un “tās tapušas laika gaitā kā stāsti no iegūtās pieredzes, sajūtām un emocijām, no kā kopā būtu iespējams būvēt daļu mūziķes biogrāfijas.”

“Ikvienam reizi pa reizei dzīvē pienāk brīdis, kad viņš kļuvis par marioneti - cits attiecību jūkļos, cits darba dunā, vēl kāds nebeidzamās idejās starp sapņiem un realitāti. Šeit gan ir vērts padomāt par to - kā vārdā?! Dziesmā “Marionete” katrs var saklausīt ko atbilstoši savai “marionetes situācijai”. Arī albuma nosaukums tāds ir tieši tāpēc, lai uzsvērtu šī vārda nozīmi tā, kā katram tas šķiet vispareizāk, jo marionete nav tikai lelle teātrī. Kad tapa tituldziesma, sajūta bija, ka esmu vienā lielā dzīves teātrī, kurā spēlēju režisora iedotu lomu, par kuru nav liela prieka. Pēc tam sajūtas par vārdu “marionete” bija vēl īpašākas. Šis vārds aizķer, tas ir tēlains, tāpat kā mans stāsts un dvēsele. Tāpēc atbildes uz to, kas ir marionete, meklējamas katrā pašā,” prāto Diona.

Izklaide

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.

Svarīgākais