Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pirmo reizi vēsturē latviešu mākslinieks saņēmis pasaules līmeņa mūzikas balvu

© Publicitātes foto

Prestižajā mūzikas gada balvā EDMA Maiami nominācijā (Rising Mashup Artist Of The Year) uzvarēja Latvijas dīdžejs DJ Arman Aveiru.

Elektroniskās deju mūzikas balvas (EDMA) 2023 apbalvošanas ceremonija ir oficiāli noslēgusies. Apbalvošanas ceremonija norisinājās krāšņajā Fontenblo viesnīcā Maiami, kuru apmeklēja vairāki populāri elektroniskās mūzikas industrijas pārstāvji.

Starp šī gada ievērojamākajiem laureātiem bija: Armin Van Buuren, David Guetta, Bebe Rexha, Purple Disco Machine, Mau P, Loud Luxury, Martin Garrix un arī mūsu pašu DJ Arman Aveiru no Latvijas.

Ar pilnu uzvarētāju sarakstu var iepazīties šeit.

Pēc balvas saņemšanas dīdžejs Armana Aveiru: “Man ir liels gods būt pirmajam laureātam no Latvijas. Patīkami apzināties, ka esmu pirmais numurs ne tikai Baltijā, bet arī labākais pasaulē. Esmu ārkārtīgi priecīgs, ka mūsu valsts vārds izskanēja ar godu starptautiski atzītā elektroniskās mūzikas industrijas pasākumu, es ceru, ka tas varētu atvērt durvis arī citiem mūsu vietējiem talantīgajiem māksliniekiem pasaules mūzikas industrijā, jo manuprāt, nekas nav neiespējams, vienkārši jāiet uz priekšu.”