Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pameditējuši un radoši atpūtušies, “Indygo” atgriežas ar jaunu singlu

© Publicitātes foto

Pašmāju rokmūzikas trio “Indygo” pēc “neilgas radošās un pārdomu pilnās meditācijas” ir atgriezušies ar jaunu skaņdarbu “Vienkāršs cilvēks”.

Kompozīcija “Vienkāršs cilvēks” iemūžināta “TRU Music Studio”, atkārtoti sadarbojoties ar mūziķu aprindās labi zināmo ierakstu meistaru Gati Zaķi.

“Lai cik triviāli tas skanētu, joprojām uzskatu - un ar grupas puišiem esam vienisprātis -, ka vienkāršībā ir patiesums un skaistums, un tas tur neslēpjas. Daudzkārt šķiet, ka vairs reti vari sastapt kādu vienkāršu cilvēku, jo pompozitāte iet visam pa priekšu,” prāto grupas balssvīrs Mārtiņš Vaters, piebilstot: “Un tas jau nav nekas peļams, tāda ir jaunās, vienmēr kustībā un attīstībā esošās, pasaules kārtība, bet ļoti bieži pietrūkst tās vienkāršās un pašsaprotamās pieklājības vai pretimnācēja smaida.”

“Vienkāršs cilvēks” klausāms populārākajās straumēšanas vietnēs, bet video versija šai dziesmai vēl ir ceļā pie klausītājiem. Pašlaik “Indygo” gatavojas vasaras koncertskrējienam, kura pirmais pieturas punkts būs jau šo sestdien, 27. maijā “Labdarības futbola zibens turnīra” koncertā, kas notiks “Playoff Arena” pagalmā, bet pēc tam, 10. jūnijā, Vaters & Co piestās “Fontaine Rock City” sezonas atklāšanas pasākumā Pāvilostā (kopā ar grupām “B Optimist” un “Pienvedēja Piedzīvojumi”), savukārt 18. jūnijā viņi kopā ar amerikāņu “Touche Amore” un spāņu “Boneflower” koncerts” uzstāsies Tallinas kvartāla kultūrtelpā “Tu Jau Zini Kur”.