Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Gada nogalē Rīgā uzstāsies Eirovīzijas uzvarētāja Loreen

© Publicitātes foto

Dzelzs jākaļ, kamēr tā karsta – acīmredzot tā nodomājuši arī koncertdzīves organizētāji Latvijā, uzaicinot pie mums uzstāties divkārtējo Eirovīzijas uzvarētāju, Zviedrijas pārstāvi Loreen.

Unikālās balss īpašniece Loreen (īstajā vārdā Lorine Zineb Nora Talhaoui) Rīgā uzstāsies 30. novembrī - koncertzālē “Palladium”. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā būs pieejamas no piektdienas, 26. maija.

Pasaules slavu māksliniece guva 2012. gadā, kad ar ikonisko hitu “Euphoria” uzvarēja Eirovīzijas dziesmu konkursā pirmoreiz, savukārt desmit gadus vēlāk kļuva par pirmo sievieti, kura Eirovīzijas uzvaras laurus guvusi divreiz, šī gada konkursā uzvarot ar “Tattoo”. Līdz ar gūtajiem panākumiem Loreen dodas koncerttūrē un jau novembrī viņas emocionāli piesātinātais priekšnesums būs klausāms un skatāms arī pie mums Rīgā.

“Loreen ir viena no mūzikas nozares ikoniskākajām un ievērojamākajām māksliniecēm, kuras neaizmirstamie hiti “Euphoria” un “My Heart is Refusing Me” pārņēma mūzikas topus visā pasaulē. Dzīvajos koncertos dziedātājas izpildījumam piemīt vokāls spēks un emocijas, kas Loreen daiļrades cienītājus ievelk melodiskajā un izjustajā mūzikas pasaulē līdz ar koncerta pirmajiem mirkļiem,” tā pasākumu piesaka koncerta rīkotāji.