Duets “Suns Skrien 1” izdod skaļu un trokšņainu dziesmu

© Publicitātes foto

Garāžroka duets “Suns Skrien 1” klausītāju vērtēšanai nodevis dziesmu “21. gs. blūzs”, kas ir priekšvēstnesis šogad gaidāmajam grupas debijas albumam.

Pašmāju grupa “Suns Skrien 1” piesaista jau ar tās nosaukumu, taču ne tikai - cik dzirdēts, šis duets izpilda patiešām interesantu, “garāžniecisku” un trokšņainu roku, kurā netrūkst blūza elementu. Izņēmums nav arī jaunais gabals “21. gs. blūzs”, kas pilnībā atbilst tās nosaukumam - arī paši “skrienošie suņi” nenoliedz, ka “jaunā dziesma ir vienkāršs rokgabals ar ietekmēm no tādām ārzemju apvienībām kā ”The White Stripes” un ”The Black Keys”.” Skaņdarbs ierakstīts studijā “Gateris”, miksēts pašu spēkiem, bet māsterēts “KS Records”.

Garāžroka duets “Suns Skrien 1” izveidots 2013. gadā. Tā sastāvā apvienojušies vokālists/ģitārists Krists Dadzītis (muzicē arī grupā “Krāsa”) un bundzinieks Kristaps Kukša (darbojas arī grupās “V.I.P.P. Basbočka” un ”Mehāniskais apelsīns”).

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.