Radīts remikss grupas "Citi Zēni" vecumdienu dziesmai

© Publicitātes foto

Dīdžejs, mūzikas producents un “European Hit Radio” ētera personība Roberts Lejasmeijers radījis remiksu grupas “Citi Zēni” pēdējam veikumam - dziesmai “Vecumdienas”.

Roberta Lejasmeijera kontā jau ir daudzi veiksmīgi dziesmu remiksi, tostarp tādām dziesmām kā “Ziemeļmeita”, “Pēc lietus”, “Vējā”, “Es gribu dejot bugi”, “Dieviņš” u.c. Kā norāda Roberts, “Citiem Zēniem” ir labas dziesmas, taču no viņa kā dīdžeja skatu punkta tām pietrūkst mūsdienu deju mūzikas bīta. “Šī iemesla dēļ man jau ilgāku laiku bija doma, ka vajadzētu remiksēt kādu no grupas hitiem, kuru es varētu iekļaut arī savā ballīšu repertuārā. Kad tika izdots singls “Vecumdienas”, man uzreiz bija skaidrs, ka šī ir tieši tā dziesma, kuru vēlos remiksēt. Pirmkārt, mani uzrunāja teksts, jo, gadiem ejot, jāsecina, ka arī pats jaunāks nepalieku, bet otrkārt - tai ir ļoti pateicīga harmonija, kas perfekti iederas populārajā deju mūzikā,” stāsta dīdžejs.

Saņēmis no grupas akceptu remiksa radīšanai, Roberts Lejasmeijers sācis darbu, un, kā pats atzīst, rezultāts tapis ātri, viegli un organiski. “Esmu ļoti apmierināts ar izveidotā remiksa skanējumu, un ticu, ka tas būs viens no karstākajiem gabaliem manā un citu dīdžeju vasaras ballīšu pleilistēs!”