Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Cerams, ka Latvija neļaunosies, ka nesanāca," grupa "Sudden Lights" komentē savu dalību "Eirovīzijā"

© Scanpix

Latvijas grupai "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" otrdienas vakarā neizdevās iekļūt 67. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. “Rīta Panorāmā” sazinājās ar grupas mūziķiem, lai uzzinātu, kā viņi šobrīd jūtas.

"Mēs darījām visu pēc vislabākās sirdsapziņas. Cerams, ka Latvija neļaunosies, ka šoreiz nesanāca. Veiksmi nākagad," norāda grupas mūziķi, piebilstot, ka ir pateicīgi Latvijas iedzīvotājiem, kas deva šo brīnišķīgo iespēju - uzstāties "Eirovīzijā". Viņi pieļāva iespēju, ka viens no iemesiem, kāpēc Latvija regulāri netiek finālā ir apstākļi, ka Latviju kā valsti daudzi Eiropā nezina. Un šeit būtu darbs tūrisma jomas popularizētājiem.

Jau ziņots, ka grupa "Sudden Lights" 9.maijā startēja Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā. Diemžēl Latvija netika finālā.

Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmo pusfinālu atklāja šova vadītāja Jūlija Saņina un viņas grupa "The Hardkiss". Savukārt Latvijas pārstāvju - "Sudden Lights" - dziesma "Aijā" izskanēja ceturtā.

Vēl pirmajā pusfinālā startēja Norvēģija, Malta, Serbija, Portugāle, Īrija, Horvātija, Šveice, Izraēla, Moldova, Zviedrija, Azerbaidžāna, Čehija, Nīderlande un Somija.

Eirovīzijas otrais pusfināls tiešraidē izskanēs 11.maijā.

Savukārt pasākuma fināls būs vērojams 13.maijā plkst.21.10.

Eirovīzijas pusfinālu un fināla tiešraides Latvijas Televīzijā komentēs Toms Grēviņš, finālā viņam arī šogad pievienosies Lauris Reiniks.