Liepājnieku “Willow Farm” iepazīstina ar izmaiņām savā skanējumā

© Publicitātes foto

Grupa “Willow Farm” laidusi klajā dziesmu “Vienkārši būt”, ar to pie viena, kā norāda paši liepājnieki, “iezīmējot izmaiņas savā skanējumā”. Lai gan “vītolfermas” fani var būt mierīgi – grupa savā rokrakstā joprojām ir atpazīstama, tomēr izmaiņas tiešām ir diezgan jūtamas.

Dziesma “Vienkārši būt” tapusi sadarbībā ar producentu Kasparu Ansonu, miksēšanā piedalījies arī skaņu inženieris Krišjānis Geidāns. “Dziesma sacerēta šopavasar. Sadarbībā ar Kasparu noslīpējām detaļas, un rezultāts iezīmē jaunas vēsmas “Willow Farm” skanējumā. Ģitāras nekur nav pazudušas, bet gribējām paeksperimentēt ar modernām mūzikas producēšanas tendencēm,” skaidro jaunās kompozīcijas mūzikas un teksta autors Emīls Dreiblats.

“Vienkārši būt” ir stāsts par nogurumu attiecībās, arī par emocionālu iztukšošanos. “Tas, ka cilvēki bieži nav mierā ar esošo, reizēm strādā kā progresa virzītājspēks. Bet reizēm alkas pēc kaut kā jauna un svaiga kļūst pašmērķīgas, un svarīgi ir vienkārši būt. Bez “te un tagad”. Vienkārši būt,” stāsta Emīls.

Grupas iepriekšējais albums “Mēness jūrā zīmē taku” nāca klajā pirms gada, bet šopavasar “Willow Farm” sacer jaunas dziesmas, gatavojot materiālu jau nākamajam albumam.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.