Dons ar jaunu dziesmu piesaka savu jau devīto studijas albumu

© Publicitātes foto

Pēc garākas radošās pauzes mūziķis Dons izdevis pacilājoši romantisku vasaras himnu “Divatā”, kā arī informējis par darba turpināšanu pie sava nu jau devītā studijas albuma.

Dona jaunā dziesma “Divatā” tapusi kopā ar dzejnieku Martu Pujātu un producentu Kim W, tā ierakstīta Berlīnē. Muzikāli un arī teksta ziņā tā ir bez pārsteigumiem - Dons kā Dons.

“Esmu gandarīts par skanējumu, ko dziesmai piešķīris producents Kim W - pateicoties viņam “Divatā” kļuvusi par saulainu un dzīvespriecīgu dziesmu, kurai man tikai atliek novēlēt skaistu mūžu. Tāpat priecājos par iespēju atkal sadarboties ar dzejnieku Martu Pujātu, vienmēr novērtēju viņa talantu!” klāsta Dons.

“Attiecībās vienmēr pastāvējuši gan pievilkšanās, gan atgrūšanās spēki. Dziesma “Divatā” vieš cerību, ka pievilkšanās gūs virsroku, un divi mīloši cilvēki galu galā spēs atrast ceļu viens pie otra,” dziesmas stāstu vēsta tās vārdu autors Marts Pujāts.

Šis gads Donam solās būt radoši darbīgs, jo mūziķis strādā pie jauna albuma un aktīvi piedalās dziesmu rakstīšanas nometnēs gan Latvijā, gan ārvalstīs. Jau pavisam drīz mūzi’,kis saviem klausītājiem sola arī citus patīkamus jaunumus.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.