Martā notiks Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerts "Dzīve kā košums!"

Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerts "Dzīve kā košums!" notiks "Arēnā Rīga" 11.martā plkst.19.00. Visi ienākumi no koncerta tiks nodoti "Mārtiņa Freimaņa fondam",ziņo "Mikrofona ieraksti".

11. martā "Arēnā Rīga" kopā sanāks Mārtiņa draugi un talanta cienītāji, lai kopā izdziedātu viņa dziesmas, pasmietos par viņa jokiem un - neizbēgami - arī paskumtu. Piemiņas koncertā uzstāsies mākslinieki, kuri izpildījuši Mārtiņa Freimaņa dziesmas, viņa draugi un citi, kas vēlas būt uz Mārtiņa skatuves.

Koncertā piedalīsies un Mārtiņa Freimaņa dziesmas izpildīs: Lauris Reiniks, Olga, grupa "Tumsa", Aisha, Čilli, Kaža, "Putnu Balle", Fredis, Ufo, "PER", "Blitze", koris "Mūza", deju kolektīvs "Dzirnas", Ella un citi. Mārtiņa dzeju lasīs Artūrs Skrastiņš.

Kā uzsver koncerta organizatori, "Dzīve kā košums " būs labdarības koncerts un neviens no tā rīkošanā iesaistītajiem nesaņems samaksu. Koncertu rīko "Mārtiņa Freimaņa fonds", "Mikrofona ieraksti", "Arēna Rīga", gaismu kompānija "NA", skaņu kompānija "UBS", apsardzes firma "Art-Ekspo", "Videocentrs" un daudzi citi.

Koncerta rīkotāji norāda, ka labprāt uzklausīs ierosinājumus koncerta saturam un pieņems palīdzību tehnisko jautājumu risināšanā. Ierosinājumus lūdz sūtīt uz info@mff.lv un info@micrec.lv. Uzņēmumiem, kuri vēlas ziedot "Mārtiņa Freimaņa fondam" un atbalstīt piemiņas koncertu, tiek aicināti pieteikties, rakstot uz: elita@micrec.lv

Fonda misija ir turpināt Mārtiņa aizsākto - atbalstīt jaunos mūziķus un atvieglot dzīves pabērnu likteņus, vai tie būtu suņi, kaķi vai cilvēkbērni-bāreņi. Fonds rūpēsies par Mārtiņa Freimaņa piemiņas vietas izveidi. Iegādājoties piemiņas koncerta biļeti, katrs skatītājs būs veicis ziedojumu fonda darbības nodrošināšanai. Biļešu cenas - no 3 līdz 15 latiem. Sīkāka informācija par "Mārtiņa Freimaņa fonda" dibināšanu un darbības principiem sekos.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais