Lady Gaga turnejā dosies vienatnē

lady gaga © Scanpix

Dažas dienas pēc tam, kad oficiāli tika atcelta popdziedātājas Lady Gaga un repera Kanjes Vesta ieplānotā kopīgā turneja, dziedātāja iepriecinājusi savus fanus, pavēstot, ka viņa tomēr rīkos koncertu sēriju, tiesa – vienatnē.

Plānots, ka turneja būs pieskaņota dziedātājas jaunākā diska The Fame iznākšanai, kas paredzēta 24. novembrī.

Billboard atgādina, ka Lady Gaga un K. Vestam turneja Fame Kills bija jāsāk 10. novembrī Fīniksā, taču pagājušās nedēļas nogalē kompānija Live Nation, kas organizēja šos koncertus, paziņoja, ka tie tiek atcelti. Kaut gan oficiāli nekādi iemesli netika minēti, daudzi apskatnieki šo faktu saistīja ar negatīvo publicitāti, kādu K. Vests ieguva pēc pagājušomēnes notikušās MTV Video Music balvu pasniegšanas ceremonijas.

Mūziķis, būdams pamatīgā reibumā, sabojāja prieku par iegūto balvu jaunajai kantridziedātājai Teilorei Sviftai. Brīdī, kad meitene teica savu pateicības runu, viņš uzkāpa uz skatuves, atņēma viņai mikrofonu un paziņoja, ka balvu būtu pelnījusi Bejonsī. Ceremonijas organizētāji palūdza K. Vestam pamest balvu pasniegšanas pasākumu. Kaut gan viņš vēlāk atvainojies T. Sviftai, daudzi mūzikas industrijā un fanu aprindās joprojām uz reperi tur ļaunu prātu.

Šādu notikumu interpretāciju apstiprinājusi arī Lady Gaga. Viņai esot bijusi ilga un gara saruna ar K. Vestu, kurš pavēstījis, ka viņam nepieciešama atelpa no šovbiznesa ikdienas, lai būtu iespēja kārtīgi pārdomāt savu rīcību. Lady Gaga sacījusi, ka viņa, protams, neatbalsta K. Vesta izdarības. "Taču viņš ir mans draugs, un es viņu turpināšu atbalstīt. Ikviens var pieļaut kļūdas, un ir svarīgi, lai mēs piedotu viens otram. Viņš ir labs cilvēks," sacījusi dziedātāja.

Viņas menedžments ziņojis, ka jau tuvākās nedēļas laikā būs saplānoti Lady Gaga soloturnejas datumi. Ļoti iespējams, ka viņa ar savu klātbūtni aplaimos tieši tās pilsētas, kurās bija iecerēts sniegt kopīgus koncertus ar K. Vestu, tomēr skatītāji ir brīdināti, ka uz atcelto turneju iegādātās biļetes šajos koncertos nebūs derīgas.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais