Alisas Foksas piedāvā elektrizētu un personisku tehno singlu

© Publicitātes foto

Jaunā pašmāju tehno mūzikas māksliniece Alisa Foksa (DJ Alisa Fox), kas pazīstama ar elektrizējošajiem tehno skaņdarbiem un enerģiskiem priekšnesumiem, nodevusi klausītāju uzmanībai vēl vienu skaņdarbu – “Come With Me” (“Nāc ar mani”).

Pirmais DJ Alisa Fox videoklips dziesmai “Freedom” (“Brīvība”) demonstrēja tehno ballīti kādā pamestā lidostā un atstāja skatītājos gaidās, kāds būs Foksas vēstījuma turpinājums. Skaņdarbs “Come With Me” “ir lieliski izstrādāta kompozīcija, kas klausītājus aizved emocionālā ceļojumā, kas salīdzinājumā ar Alisas debijas skaņdarbu ir piepildītāks ar emociju krāsām, liriskāks, personiskāks un ievedošs klausītāju pārdomu un pašatklāsmju ainās,” bez īpašiem kompleksiem un kautrības vēsta mūziķes komanda.

Runājot par dziesmas izdošanu, pati Alisa stāsta sekojošo: “Mani vienmēr ir piesaistījis mūzikas emocionālais aspekts, un es vēlējos radīt kaut ko manu iekšējo pasauli atspoguļojošāku un introspektīvāku. Ceru, ka klausītājiem radīsies saikne ar dziesmu, un katrs varēs atklāt tai savu nozīmi.”

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.