rolands če spridzina ar kārtējo krāšņo un iespaidīgo video

© Publicitātes foto

Pašmāju reperis rolands če kopā ar Lielbritānijā dzīvojošo mūziķi Elīzu Legzdiņu izdevis singlu “BAM BAM”, kam tapis arī krāšņs video.

“BAM BAM” autori ir rolands če un Elīza Legzdiņa, bet dziesmas video versiju veidojuši režisors Emīls Ozoliņs un producente Elizabete Šukste. Klipā piedalījušies daudz Latvijā atpazīstamu personību, tostarp satura veidotāji Rojs Rodžers un Beta Beidz, seriāla “Viss Norm” aktieris Gundars Smuidris un citi.

Šī ir pirmā rolanda če relīze pēc pērn izdotā un plašu atzinību guvušā albuma “Visurgājējs”, kurš saņēma arī “Zelta Mikrofonu” kā labākais hiphopa albums. “Esam atpakaļ - šoreiz ar atomsprādzienam pielīdzināmu “party bengeri”, lai kādu laiku miers. Šajā dziesmā Elīza pirmoreiz repo latviski, par ko man ir īpašs prieks. “BAM BAM” tapa ļoti organiski, lai arī ar lieliem pārtraukumiem, bet te nu tā ir, tāpēc jums tā tagad jānoklausās 100 reizes,” tā rolands če.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.