“Sudden Lights” izdod dziesmas “Aijā” akustisko versiju ar klipu

© Publicitātes foto

Vēl pirms izlidošanas uz Starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Liverpūlē, grupa “Sudden Lights” paguva izdot dziesmas “Aijā” akustisko versiju, kuras videoklips uzņemts pašā Vecrīgas sirdī.

“Jāņa sēta ir vieta, kur sākas Rīgas dvēseliskākā un romantiskākā daļa. Tā ir arī viena no mūsu iecienītākajām vietām Rīgā, tāpēc tā tika izvēlēta kā vieta, kur veidot šo videoklipu,” skaidro “Sudden Light” mūziķi.

Kopš uzvaras “Supernovā” grupa viesojusies Moldovas nacionālajā Eirovīzijas atlasē un piecos Eirovīzijas promo pasākumos Barselonā, Varšavā, Telavivā, Madridē un Amsterdamā, kur prezentēja savu dziesmu “Aijā” un sniedza intervijas medijiem. Par piedzīvoto stāsta grupas ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis: “Visos braucienos saņēmām milzīgu skatītāju mīlestību. Tā bija neaprakstāma sajūta dzirdēt, kā klausītāju tūkstoši dzied līdzi mūsu dziesmai. Cilvēki mūs atpazina uz ielas, teica atzinīgus vārdus. Jūtamies patīkami pacilāti un ar nepacietību gaidām mirkli, kad nokļūsim uz Eirovīzijas lielās skatuves!”

Jāpiebilst, ka šī nokļūšana mēģinājumos notiks jau šajā nedēļā, bet oficiālais iznāciens mūsu vīriem gaidāms 9. maijā, kad notiks Eirovīzijas pirmais pusfināls.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.