Reperis Deniss dziesmā stāsta, kā notiesāts par kovidsertfikātu tirdzniecību

© Publicitātes foto

Apvienības “Kreisais Krasts” reperis Deniss (Deniss Stepanovs) kopā ar populāro “TikTokeri” Bachu (Mareks Bahmanis) un dziedātāju Adrianu Miglāni izdevis dziesmu “Notiesāts”, kurā ar sarkasmu un humoru skatās uz to, kā ticis apsūdzēts un notiesāts par Covid-19 sertifikātu tirdzniecību.

“Pirms kāda laika tiku apsūdzēts par kovidsertifikātu tirdzniecību,” savu stāstu sāk Deniss. “Šajā lietā maksimāli biju pret to, ka esmu vainīgs, taču, lai gan nebija nekādu īstu pierādījumu, mani notiesāja. Jau tolaik gribēju par to uztaisīt dziesmu - ja reiz esmu atzīts par vainīgu, esmu notiesāts, ja mani pataisa par Covid-19 sertifikātu tirgotāju, tad pieiešu tam visam ar humoru! Toreiz gan tautā tas neaizgāja, jo rakstu ar šo informāciju kāds pamanīja, kāds ne, un mana interese par šāda veida dziesmu noplaka. Bet šobrīd, kad cilvēki vēlējās, lai būtu dziesma kopā ar Bachu, sapratu, ka tajā ir milzīgs potenciāls. Dziesmu vēlējos 50 Cent “Candy Shop” manierē, jo Bacha bija publicējis savas repa rindas “TikTok”, kas cilvēkiem ļoti patika, un to viņš bija izveidojis tieši uz 50 Cent muzikālā pavadījuma. Un tieši 50 Cent jau kopš bērnības man ir lielākais iedvesmas avots un iemesls tam, kāpēc tik ļoti iemīlēju hiphopu.”

Dziesmā “Notiesāts” Deniss ar sarkasmu skaita rindas par viņam izvirzīto apsūdzību, taču, kā atzīst pats reperis - smejas par to, bet ne ļaunprātīgi. “Dziesmā dzirdami arī vārdi “ja es būtu Pinokio, no mana koka uzceltu Tokio”, kas apzīmē to, ka es uz šo situāciju, kad esmu notiesāts par lietu, ko neatzīstu, varu paskatīties caur humora prizmu. No katras situācijas, arī negatīvās, vienmēr mēģinu izvilkt pozitīvo un uz šo lietu spēju paskatīties šobrīd tikai šādi - ar humoru, pasmejoties par to, ka esmu nodēvēts par kovidsertifikātu tirgoni, tāpēc dziesmā tā nosaucu sevi arī pats.”

Pievienojot šīs dziesmas sarkastiskajam vēstījumam nopietnākas atziņas, Deniss atklāj: “Arī tiesā visam, kas tika celts gaismā pret mani - dažādi sliktie darbi, tostarp saistība ar azartspēlēm - atbildēju ar labajiem darbiem, kas ne vienmēr tiek pamanīti. Es nelepojos ar visu, ko daru, esmu darījis arī sliktas lietas un to atzīstu, bet par vienu jūs varat būt droši - es gribu būt labs cilvēks. Pēc savas iepriekšējās dziesmas “Stop Gamble” arī pats sapratu, ka no azartspēļu industrijas ir jādodas prom, atsakoties no naudas, ko nopelnīju. Izkāpu no komforta zonas un atgriezos pie savas sirds un dvēseles - pie mūzikas.”

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.