Vasarīgu kopdziesmu rada strübergs ar Horenu

© Publicitātes foto

Ieskandinot tuvojošos vasaru, reperis un producents strübergs (īstajā vārdā Kristaps Strūbergs) un regeja mākslinieks, viens no apvienības “Riga Reggae” līderiem, Horens Stalbe nodevuši klausītājiem jaunu kopīgu singlu “Mana sirds”.

Jaunā dziesma “Mana sirds” ir priekšvēstnesis strüberga un Horena Stalbes gaidāmajam kopīgajam albumam, kuru abi sola izdot vēl pirms vasaras (nez, kad pēc viņu domām tā iestāsies?). Iepriekšējā strüberga un Horena sadarbība datējama ar 2019. gadā, kad Strūbergs, vēl esot “Singapūras Satīna” sastāvā sarakstīja dziesmas “Piededzini Mann” piedziedājumu un melodiju. Toreiz dziesmas ierakstam tika pieaicināts arī Horens, un šis hits kļuva par vienu no spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās un digitālajās platformās. Starp citu, “Manas sirds” ritmos un pat tekstā varēs atrast diezgan tiešas atsauces uz “Piededzini Mann”.

Dziesmas mūzikas un teksta autori ir strübergs un Horens Stalbe, ierakstu un pēcapstrādi veicis Punkts uz I (Ingus Šusts) “Kreisā Krasta studijā”. Vizualizācijas veidojusi māksliniece Laima Kozule.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais