“X Faktora” uzvarētāja Grēta izdod kopdarbu ar hiphopa cerību Wiesuli

© Publicitātes foto

Dziedātāja Grēta Grantiņa kopā ar reperiem xantikvariātu un Wiesuli izdevuši jaunu versiju dziesmai “Pēdējais piliens”.

Dziesma “Pēdējais piliens” tapusi pagājušajā gadā un iekļauta Grētas debijas minialbumā “Vēl aizvien man sapņos”, taču jaunajā versijā Grētai un xantikvariātam pievienojies arī sevi pērn spilgti pieteikušais jaunais reperis Wiesulis.


”Dziesma ”Pēdējais piliens” ir viena no manām minialbuma favorītēm. Priecājos, ka ar Wiesuļa dalību dziesma ieguvusi vieglāku, plūstošāku un pavasarīgāku noskaņu, lai gan patiesībā runā par gana sarežģītu tematiku - par mirkli attiecībās, kad saproti, ka vairs nevari tajās uzturēties,” stāsta Grēta.

Plašākai publikai Grēta tikko bija redzama šovā “Balss maskā”, kur viņa uzstājās zem graciozā Brieža maskas. Šobrīd dziedātāja gatavojās aktīvai vasaras koncertu sezonai, kā arī dalībai lielākajos mūzikas notikumos, to skaitā arī “Positivus” festivālā.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais