Jaunā dziedātāja Kristiāna Millere atvadās no ziemas ar sirsnīgu video

© Publicitātes foto

Jaunā pašmāju dziedātāja Kristiāna Millere piedāvā klausītājiem savu otro singlu “Satiksimies”, kuram tapis arī sadarbībā ar Ģirtu Eglīti no “Ge Media” radīts video.

“Lai cik tumši un drūmi brīžiem liktos garie ziemas mēneši, pēc tumsas vienmēr nāk gaisma, siltums atgriežas un mēs satiekamies pavasarī - par to arī ir dziesma,” vēsta dziedātājas Kristiānas Milleres komanda. “Tā kā šī ziema man bija tiešām drūma, vēlējos sniegt sev un citiem dziesmu, kura sarežģīto padarītu par vienkāršu, dotu cerīgu skatu uz nogurdinošām situācijām un sniegtu apziņu, ka visi cikli un situācijas reiz paiet,” stāsta pati autore.

Dziesma “Satiksimies” tapusi sadarbībā ar Lindas Garančas mūzikas studiju, bet ierakstīta “KS Records” studijā, Jelgavā, producenta Kārļa Šteinmaņa vadībā. Par mūzikas rakstīšanas procesu Kristiāna atceras: “Decembrī uz Lindas Garančas mūzikas studijas Ziemassvētku koncertu man vajadzēja Ziemassvētku dziesmu, bet nekas no tradicionālajām dziesmām mani neuzrunāja, tādēļ izdomāju, ka uzrakstīšu pati savu. Problēma gan slēpās tajā, ka man personīgi ziema nekad nav likusies mīļa. Kaut arī tā ir skaista, tas ir ļoti kluss, auksts un tumšs gadalaiks. Nespēju sacerēt neko skaistu un jēdzīgu par pašu ziemu, jo tā man bija jau līdz kaklam. Viss, par ko spēju domāt, bija “kad beidzot būs klāt pavasaris...” Un tad radās “Satiksimies”, jo, manuprāt, dažkārt ir labi justies arī citādāk, un es noteikti tāda neesmu vienīgā.“

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais