“Mikrofonieši” piedāvā jaunu popa talantu – Lauri Bankevicu

© Publicitātes foto

Ar savu pirmo izpildīto un studijā ierakstīto dziesmu debitējis Lauris Bankevics - dziesmas “Ko domā tu?” mūzikas un vārdu autors ir jau pieredzējušais izpildītājs un autors Gatis Mūrnieks.

Lauris Bankevics lielāko bērnības daļu pavadījis Dobeles rajonā, tad dzīves ceļš viņu aizvedis uz Jelgavu, kur pabeigta vidusskola un augstskola, un tieši augstskolā sākušās arī muzikālās gaitas. “Uzstājoties universitātē, Studentu folkfestivālā, iepazinos ar dziesmu autoru un dziedātāju Gati Mūrnieku. Mans sapnis vienmēr ir bijis ierakstīt dziesmu albumu. Kopā ar Gati nonācām pie lēmuma šo sapni realizēt kopā. Un tā ir tapis mans pirmais debijas singls. Dziesmas vēstījums ir gana tiešs, bet tajā pašā laikā tik dziļš, lai klausītājs varētu sajust savu emocionālo līdzpārdzīvojumu,” klāsta Lauris.

Savukārt Gatis Mūrnieks kā dziesmu autors jau ne pirmoreiz mēģina izcelt saulītē kādu jauno talantu. “Vienmēr esmu atbalstījis mūziķus, kuri gatavi nopietni darboties. Man patīk palīdzēt un sniegt padomus kolēģiem, lai kopā radītu kaut ko jaunu. Piedāvājums no Laura izveidot pilnu albumu ar manām dziesmām man šķita ļoti saistošs. Redzēsim, kas no tā sanāks!” prāto Mūrnieks.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais