Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pašmāju reperis March izdod video ar amerikāņu hiphopa zvaigznes Redman dalību

© Publicitātes foto

Ventspilnieks March (Martins Šimpermanis) publicējis video savai dziesmai “The Man Come Get It”. Tajā piedalās arī amerikāņu repa zvaigzne Redman, kurš klipā dalās atziņās par, viņaprāt, īsto hiphopa skanējumu.

March ir viens no retajiem latviešu reperiem, kurš izpilda dziesmas angļu valodā un ir kļuvis atpazīstams arī pasaulē. Aizvadītajā gadā amerikāņu reperis Redman vienu no March dziesmām - “The Man” - iekļāva savā miksteipā “Come Get It Playlist”, un nu šai dziesmai tapis arī video. Video filmēšanu, režiju un montāžu nodrošinājusi vizuālā dizaina studija “Underrated Studios”.

March ar savām dziesmām nonāca amerikāņu uzmanības lokā, pateicoties atbildei uz aicinājumu jaunajiem dīdžejiem, producentiem un reperiem sūtīt privātu vēstuli. Redman saņēma aptuveni 200 komentāru no March faniem zem publicētās ziņas un pāris privātu Instagram ziņu un atbildēja, lai March atsūta savu skaņu materiālu. Pēc March un pašmāju producenta Tabļa kopīgi veidoto dziesmu demo versiju noklausīšanās amerikāņu zvaigzne deva savu akceptu, un pabeigtā versija dziesmai “The Man” tika iekļauta Redman radītajā miksteipā jeb dziesmu izlasē ar nosaukumu “Come Get It”. Izlase tapa ar mērķi parādīt pasaules uzlecošās hiphopa zvaigznes.

Būdams vien 21 gadu jauns, March pēdējos piecos gados izdevis jau četrus albumus un paspējis iesildīt koncertos starptautiski atzītus māksliniekus. Kopš 2018. gada March aktīvi darbojas neatkarīgo mūziķu biedrībā “401”. Dziesma “The Man” ir tituldziesma jaunākajam March un Tabļa albumam “The Super Extra More Experience”, kuru March saviem vārdiem raksturo kā “sevišķi apdomātu nenopietnību.”