Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Gustavo laiž klajā jaunu albumu un tā tituldziesmas videoklipu

© Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā ar mākslas centra “Zuzeum” telpās sarīkotu plaši apmeklētu pasākumu tautās tika laists producenta un izpildītāja Gustavo jaunais studijas albums “Tagad tikai sākās”. Par to sīkāk citreiz, bet šoreiz par šī pasākuma otru sadaļu - albuma tituldziesmas videoklipu.

Dziesmas “Tagad tikai sākās” ierakstā piedalījušies arī Gustavo senie cīņubiedri vēl no grupas “Fact” laikiem - Ozols un Čižiks. “Atceros, kā dziesmas “Tagad tikai sākās” radošā procesa sākumā ar Ozolu un Čižiku spriedām: ja jau esam reizi 20 gados sanākuši kopā bijušajā “Fact” sastāvā, lai radītu ko jaunu, tam ir jābūt kaut kam sprādzienveidīgam. Tā radās savstarpējo atsauču bagāts kopdarbs par pašreizējā dzīves posma izaicinājumiem un priekšrocībām, kas kļuva par albuma flagmani,” stāsta Gustavo.

Dziesmas spriedzes pilnā noskaņa paspilgtināta ar dinamisku un nudien aizraujošam trillerim līdzīgu klipu, ko īstenojis režisors Elvijs Pārpucis un video komanda “Later”. Interesanti, ka videoklipa beigu ainās, meistara un situācijas glābēja (jeb atmīnētāja) lomā ir iejuties Gustavo tēvs, stikla mākslinieks Agris Butelis.

Jaunais Gustavo albums ierakstīts no 2022. gada jūnija līdz 2023. gada februārim, tajā ir iekļauti 13 skaņdarbi. Visu dziesmu mūzikas, aranžiju un vārdu autors ir Gustavo, izņemot kompozīcijas, kurās kā viessolisti ir dzirdami Ozols, Čižiks un ansis - tajās, kā jau tas repa ierakstos ir ierasts, izpildītāji ir paši savu vokālo partiju vārdu autori. Albums pieejams ne tikai populārākajās straumēšanas un lejuplādes platformās, bet arī CD formātā.