Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Remiksēta “Supernovas” uzvarētājdziesma

© Publicitātes foto

Pazīstamais dīdžejs [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis, izveidojis remiksu Latvijas pārstāvei starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, grupas “Sudden Lights” dziesmai “Aijā”.

“Veidot remiksu “Supernova” uzvarētājam jeb Latvijas pārstāvim lielajā Eirovīzijā, savulaik man bija tradīcija,” stāsta [Ex] da Bass, viens no pašmāju pazīstamākajiem dīdžejiem.

“Šī tradīcija aprāvās 2019. gadā, kad Latvija Eirovīzijai izvirzīja lirisku dziesmu, un tās izpildītāji nevēlējās klubos un ballītēs atskaņojamus remiksus (toreiz uzvarēja Sabīnes Žugas un Mārča Vasiļevska duets “Carousel” ar dziesmu “That Night” - aut.). Šogad, dzirdot mūsu “Eirodziesmu”, sapratu, ka ir laiks šo foršo tradīciju, proti, radīt [Ex] da Bass remiksu, atjaunot, lai gan jau sākumā bija skaidrs, ka uzdevums nebūs viegls. Lai arī “Aijā” ir skumja un roķīga šūpuļdziesma, gribētos ticēt, ka mans remikss ir sanācis ļoti baudāms, mūsdienīgs un klubu apmeklētāju prasībām atbilstošs. Novēlu grupai “Sudden Lights” veiksmīgu startu un labus panākumus šī gada Eirovīzijā un ceru, ka visi dziesmas “Aijā” remiksi savu misiju izpildīs godam!”

Jāatgādina, ka [Ex] da Bass vārds Baltijas klubu kultūrā zināms jau vairāk nekā ceturtdaļgadsimtu. Viņš vēl arvien ir viens no atpazīstamākajiem dīdžejiem Latvijā, kurš “Arēnā Rīga” iesildīja pašu Deividu Guetu, kā arī uzstājies uz vienas skatuves ar tādiem grandiem kā Westbam, Tomcraft, Moguai, Burak Yeter, Tungevaag & Raaban, DJs From Mars, Sash un daudziem citiem.