Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

RECENZIJA: Miley Cyrus “Endless Summer Vacation”

© Publicitātes foto

Starptautiski aktuālākā relīze – Mailijas Sairusas astotais studijas albums ar duci jaunām dziesmām, kuru priekšgalā ir globālais hits “Flowers”, kas sešas nedēļas pavadīja “Billboard Hot 100” populārāko dziesmu topa pirmajā pozīcijā, bet platformā “Spotify” kļuvis par visātrāk 500 miljonu straumējumu sasniegušo dziesmu.

Albums ierakstīts Losandželosā un producēts kopā ar Mike Will Made-It, Gregu Kērstinu un “Grammy” balvas “Gada albums” balvas ieguvējiem Kidu Harpūnu un Taileru Džonsonu. Pati Mailija Sairusa to apraksta kā mīlestības vēstuli Losandželosai.

“Runājot par albuma dziesmu secību, es to sadalīju divās daļās: rīta un vakara dziesmas, lai izveidotu gandrīz vai veselu cēlienu,” par albumu stāsta Mailija Sairusa. “Rīta daļu var aprakstīt kā agru dienas periodu, kurā valda enerģija un rosme, var izmēģināt ko nebijušu, jo ir sākusies jauna diena. Tikmēr vakara daļā valda neliela nevīžība un netīrība, kas reizē arī ir nedaudz atraktīva. Vakars var būt ideāls laiks, kad atslābt un atpūsties, vai arī piemērots laiks, lai dotos ārā un izbaudītu dzīves trako pusi. Mani īpaši iedvesmo Losandželosas nakts vide - tur valda īpaša atmosfēra, kad tiešām var just apkārt esošās nepilnības, kas sastopamas apkārt.”

PAR. Perfekti nostrādāts un noslīpēts, ļoti kvalitatīvs komercmūzikas darbs - vai gan kāds par to šaubījās?! Par “Flowers” viss ir skaidrs, tomēr apskatnieka uzmanību vairāk piesaistīja pavisam citi gabali. Piemēram, ar sintīpopa elementiem bagātinātā dziesma “Handstand”, enerģiskais “pop & dance” gabals “River”, efektīgais kopdarbs ar austrālieti Sia dziesmā “Muddy Feet” vai īpatnējais skaņdarbs “Thousand Miles”, kas ieskaņots kopā ar folkroka un alternatīvā kantrī dziedātāju Brendiju Kārlailu, tāpat arī plēsonīgā manierē iedziedātā “Wildcard”. Kaut kas šajā visā ir, tas ir nenoliedzami.

PRET. Noklausoties šo glancēto un konfektes papīrīša spozmes pārpilno darbu, nācās atmiņā pārcilāt, vai tiešām no Mailijas Sairusas nav dzirdēts kaut kas interesantāks? Kā nu ne, turklāt relatīvi nesen - viņas iepriekšējā albumā “Plastic Hearts”!