Remiksēts ZeBrenes un “Sudden Lights” kopdarbs “Pasaule trīc”

© Publicitātes foto

Kamēr grupa “Sudden Lights” aktīvi gatavojas Eirovīzijas dziesmu konkursam, bet ZeBrene prāto par nākamajiem hitiem, producentu apvienība YDJ apvienojoties ar producentu un dīdžeju Rodionu Gordinu izveidojusi šī dueta dziesmas “Pasaule trīc” remiksa versiju.

“Mēs tāpat ikdienā darbojamies vienuviet - “Labo ierakstu studijā”, kurā strādā mūsu komandas biedrs un miksētājs Jānis Kalve, tāpēc nonākt līdz šādai sadarbībai bija pavisam loģiski. Turklāt labi zinām, ka Latvijas dīdžeji būs ārkārtīgi priecīgi par kārtējo remiksu populārai latviešu dziesmai, jo regulāri izjūt dzimtajā valodā spēlējamā materiāla trūkumu,” stāsta producenti Lotars Lodziņš un Rodions Gordins. “Esam neizsakāmi priecīgi arī par to, ka producents Kaspars Ansons ar dziesmas autora ZeBrenes atļauju bija tik atsaucīgs un iedeva mums dziesmas vokālus, lai varam strādāt ar tiem un remiksēt. Turklāt ļāva mums izpausties, kā vien vēlamies!”

Abi producenti pauž apņēmību savu sadarbību turpināt, sacerot un producējot dziesmas Latvijas izpildītājiem, jo uzskata, ka sadarbībā ir nākotne. “Nevajag sēdēt savās “viensētās”, bet sadarboties, jo tā radošums un ideju daudzums aug eksponenciālā progresijā,” stingru pārliecību pauž abi producenti.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais