“bet bet” jaunā dziesmā turpina sadarbību ar Lolitu Ritmani

© Edgars Pohevičs

Grupa “bet bet” publicējusi jaunu dziesmu, kas tapusi sadarbībā ar Latvijā un Holivudā pazīstamo komponisti Lolitu Ritmani.

Pirms pāris gadiem jau nāca klajā pirmā grupas “bet bet” un Lolitas Ritmanes kopdziesma “Īstā vieta, īstais laiks”, bet tagad tās pēdās seko jauna dziesma “Zeme griežas”. Abu dziesmu pamatā ir dzejoļi no Guntara Rača grāmatu sērijas “365”. “Strādāt ar Lolitu ir baudījums! Ļoti profesionāla pieeja darbam, kā jau prestižās mūzikas balvas “Grammy” saņēmējam pieklājas! Vienmēr sagatavots nošu materiāls un Losandželosā tapis paraugieraksts, tajā pat laikā ļoti cilvēciska un emocionāla saziņa,” priecājas Guntars Račs. “Mēs, strādājot pie dziesmām, vienmēr veicam savas korekcijas, bet Lolitai pret to nav bijuši iebildumi. Pašlaik strādājam jau pie trešās dziesmas ar viņu.”

Jāpiebilst, ka praktiski visu pagājušo gadu grupa “bet bet” aizvadīja, koncertējot izpārdotās koncertzālēs un piepildītās estrādēs, turpinot svinēt savus 30 gadus uz skatuves. Turneja izrādījusies tik veiksmīga, ka nolemts šogad to nedaudz paturpināt - šonedēļ, 10. martā, sniedzot koncertu jau izpārdotā zālē Ādažos, bet 11. martā uzstājoties Līvānu kultūras centrā. Grupas koncerttūres grafikā jau ierakstīti vēl 11 koncerti, kas ilgs no maija līdz augusta vidum, savukārt decembri “bet bet” plāno pavadīt kultūras centrā “Ulbrokas pērle”, kur no 15. decembra līdz pat 27. decembrim notiks grupas Ziemassvētku koncerti.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais