Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ar jaunu klipu par sevi atgādina dziedātāja Santa Daņeļeviča

© Publicitātes foto

Savu otro singlu latviešu valodā klausītāju vērtējumam nodevusi dziedātāja ar skatuves vārdu Saint Levića - īstajā vārdā viņa dēvējama par Santu Daņeļeviču. Jāatgādina, ka viņa ar dziesmu “Your Breathe” sevi spilgti pieteica konkursā “Supernova ‘2017”.

Santas Daņeļevičas jeb Saint Levića viegla popa ar nelielu soula un “r&b” piedevu stilistikā ieturētā dziesma “Pieradini mani” tapusi “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas mūzikas eksports” rīkotajā mūzikas rakstīšanas nometnē “RigaLive”, organizatoru izveidotajā komandā, kurā kopā darbojušies Santa, dziesmu autore un izpildītāja Lūcija Sičevska un producents, dziedātājs un dziesmu autors Patriks Peterson.

Kā vēsta autori, šis singls ir personīgās pieredzes un dažādu cīņu ar sevi atspoguļojums, un tas sniedz vēstījumu par mīlestību, dzīvību, atmiņām un mieru. Šī dziesma ir par labo mirkļu lološanu un miera atrašanu starp dažādajiem izaicinājumiem, ko sniedz dzīve. “Esmu neizsakāmi priecīga nodot šo dziesmu klausītājiem. “Pieradini mani” man ir ļoti īpaša dziesma, tāpēc ceru, ka tā ar savu vieglo un melodisko skanējumu spēs ienest mierinājumu ikviena cilvēka dzīvē tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams,” saka Saint Levića.

Singlam tapis arī režisores un operatores Katerinas Jakovļevas radīts videoklips, kurā parādīts, kā tā galvenā varone piemēra dažādu sieviešu tēlus, kas simbolizē brīvību savā pašizpausmē un to, ka katrs cilvēks var būt tāds, kāds vēlas būt.