“The Sound Poets” izdod uzreiz divu dziesmu videoversijas

© Publicitātes foto

Gatavojoties pavasara akustiskajai koncertsērijai, grupa “The Sound Poets” atsākusi aktīvus mēģinājumus un iemūžinājusi video akustiskās versijas dziesmām “Kaut kur starp planētām” un “Skārienjūtīgs”.

Dziesmu “Kaut kur starp planētām” un “Skārienjūtīgs” akustiskās versijas ierakstītas Kultūras centrā “Siguldas Devons”. Video veidojis Helmuts Bondars. “Tuvojas pavasaris, dienas kļūst garākas un gaismas ir arvien vairāk, tāpēc mēs piedāvājam “ieskrieties” pavasarim un vasarai ar mūsu dziesmu akustiskām versijām. Lai arī bez lielām skatuvēm un skaļruņiem, tomēr mūzika joprojām sevī nes to pašu jaudīgo “poetu” enerģiju, ko ar lielu prieku nododam klausītājiem video formātā,” savus klausītājus uzrunā grupas “The Sound Poets” solists Jānis Aišpurs.

Akustiskā koncertsērija “Pie vienas uguns” sāksies 14. aprīlī ar koncertu Smiltenes Kultūras centrā un turpināsies ar pieturvietām visā Latvijā līdz pat maija vidum.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais