Rīgā uzstāsies slavens kazahu popdziedātājs

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 11. martā, uz naktskluba “First” skatuves uzstāsies kazahu dziedātājs un dziesmu autors ar skatuves vārdu The Limba”. Uzstāšanās notiks Baltijas koncerttūres ietvaros.

No eksotikas viedokļa šis būs varen interesants koncerts. Muhamed “The Limba” Ahmetžanovs dzimis Almati pilsētā un jau kopš bērnības bijis saistīts ar mūziku, bet pēc skolas sācis darboties ka popa un “r&b” izpildītājs jau nopietnākā līmenī. 20 gadu vecumā mūziķim iznāca pirmais studijas albums, pēc kura viņa popularitāte dzimtajā Kazahstānā ar tās 19 miljoniem iedzīvotāju strauji pieauga.

Kā pirmais nopietnais singls Āzijas un arī Austrumeiropas līmenī jāatzīmē dziesma “Tabletka”, kuru producējis Kazahstānā pazīstamais reperis Skriptonits, taču vēl lielāki panākumi bija 2020. gada pavasarī iznākušajai dziesmai un videoklipam “X.O”, kas bija kopējais darbs ar ukraiņu mākslinieku Andro. Šis klips interneta vietnē “YouTube” savācis vairāk nekā 70 miljonu skatījumu.

Pirms pāris gadiem The Limba nodrošinājās ar “Atlantic Records” atbalstu un līdz ar to pērn varēja spert soli vēl tālāk, izdodot kopīgu dziesmu “Izvestnim” ar slaveno Morgenšternu, kurš arī ir “Atlantic Records” komandas rindās.

Plānots, ka Rīgas koncertā The Limba izpildīs savus labākos darbus ka arī prezentēs pavisam jauno materiālu.

Dziesma “Izvestnim”:

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais