Laura Raila nodod klausītāju vērtējumam “Supernovā” izbrāķēto dziesmu

© Publicitātes foto

Pēc ilgāka pārtraukuma jaunu dziesmu klausītājiem sagatavojusi dziedātāja Laura Raila. Tiesa, skaņdarbam ar nosaukumu “Imperfect” ēterā gan bijis plānots starts jau krietni agrāk un arī ar plašāku vērienu, taču tas nekvalificējās Eirovīzijas nacionālajai atlasei.

Laura Raila atklāj, ka viņas un dziesmas komponista Eduarda Semčonoka dziesma „Imperfect” tika iesniegta konkursam “Supernova”, taču tā nav izturējusi atlasi. „Vēlamies, lai klausītāji novērtē to paši. Lielākā balva ir klausītāju atbalsts,” prāto dziedātāja. Jāatzīst, kopējo bildi “Supernovā” šī dziesma nudien nebūtu sabojājusi, jo tā ir gana “eirovīziska”, un arī klausītājiem droši vien patiks, tomēr Lauras dziesma nav vērtējama arī kā pārāka par citām, kas piedalījās konkursā.

“„Imperfect” stāsta par attiecībām, kur viens vēlas manīt otru pēc saviem ieskatiem, meklē vietā kādu citu, nesaprotot, ka pirmkārt ir jāstrādā ar sevi. Mīļās sievietes, sevi ir jāmīl un, ja otrs nemīl, tad viņš ir gājējs!” tā Laura Raila. “Mūsdienās tik daudzi cilvēki meklē ko labāku, skaistāku, naudīgāku, bet aizmirst, kā attiecības ir sākušās, un kas tajās bija skaists. Attiecībās jāiegulda liela enerģija, lai tās veidotu aizvien labākas. Otru nevar pāraudzināt, bet katrs ar sevi mēs varam strādāt, sevi ir jāciena un jāmīl, tikai tad cienīs arī otrs. Problēmas būs jebkurās attiecībās - pats svarīgākais, lai tās prastu risināt. Jāiemīl otrs tāds, kāds viņš ir! Ja tas nav iespējams, tad jau sākotnēji tādās attiecībās nevajag iesaistīties. Jāizvērtē plusi un mīnusi, savas dzīves prioritātes. Mīliet sevi un esiet mīlēti!” ar detalizētiem padomiem gluži vai kā attiecību konsultante dziesmas jēgu skaidro dziedātāja.

Dziesmas aranžijas veidošanā piedalījies ne tikai dziesmas komponists Eduards Semčonoks (viņš esot uzrunāja Lauru, lai piedāvātu iedziedāt šo dziesmu, kam dziedātāja uzreiz esot piekritusi, jo dziesma iekritusi sirdī), bet arī producents Reinis Briģis, ar kuru Laurai izveidojusies jau ilgstoša sadarbība - viņš ir aranžiju autors lielākajai daļai Lauras Railas dziesmu.

Jāpiebilst, ka vasarā dziedātājai plānoti kopīgi koncerti ar “Mirage Jazz Orchestra”, taču konkrētāka informācija par tiem vēl sekos.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais