“Dani Ryan” piedāvā kiberpanka stilā animētu videoklipu

© Publicitātes foto

“”Dani Ryan” nav tikai mūzika - tā ir teātra izrāde,” – tā sevi piesaka rīdzinieku grupa “Dani Ryan”, un līdz šim viņi šos savus vārdus pierādījuši visā pilnībā. Arī šoreiz, izdodot pavisam īpatnēju videoklipu savai jaunajai dziesmai “Fight!”.

Animētajā dziesmas “Fight!” klipā ir sastopamas atsauces uz 80. un 90. gadu video spēlēm “Super Mario”, “Mortal Combat”, “Fallout”, “Half-Life” u.c. “Man šis ir nākamais līmenis animēto klipa izstrādāšanā,” saka Daniels Ravinskis, grupas ģitārists, vokālists un arī klipa autors. “Fonā uzzīmētās lokācijas un varoņi, kautiņu ainas, dancošana un “plot twist” - kas varētu būt vēl labāk?!”

Pagājušajā mēnesī “Dani Ryan” jau iesildīja klausītājus ar jaunu singlu “World”, un daži grupas fani bija pārsteigti par grupas daudz smagāko skanējumu. Kā apstiprina paši mūziķi, viņu topošais albums “Songs Of Comfort For Every Day” būs tikpat daudzveidīgs kā iepriekšējie darbi, taču grupai jau sen gribējies paspēlēties arī smagākas mūzikas lauciņā. “Sintīroks būs, sintīpops arī būs, taču arī eksperimenti būs. To spilgti parāda arī mūsu jaunais singls “Fight!”, kur klausītāji var “iekačāties” un pagaršot jaunākās “sintiņa” skaņas,” stāsta “Dani Ryan”.

Jaunākais grupas albums “Songs Of Comfort For Every Day” plašākai auditorijai tiks prezentēts 25. martā (par prezentēšanas formu pagaidām nav sīkākas informācijas), un plānots albuma prezentācijas koncerts arī 31. martā Vecrīgas klubā “Republika”.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais