Liene Greifāne atgādina par sevi mūzikā

© Publicitātes foto

Ar jaunu dziesmu “Netālu no Esplanādes” klajā nākusi producentu apvienība YDJ, un šoreiz tas ir īpaši interesanti no tā aspekta, ka jauno singlu iedziedājusi Liene Greifāne.

Dziesmas “Netālu no Esplanādes” līdzautors un arī vārdu autors ir mūziķis Oskars Deigelis, papildu vokālus iedziedājusi Ilona Vaitava, tomēr galvenā loma šī darba radīšanā pieder producentu apvienībai YDJ un spēcīgās balss īpašniecei Liene Greifānei.

Jāatgādina, ka šobrīd kaimiņzemē dzīvojošā dziedātāja tagad lielākoties darbojas režijas lauciņā, tomēr savulaik viņa bija pazīstama kā šova “Talantu Fabrika” dalībniece Candy, bet vēlāk - kā dziedātāja LieneCandy ar tādiem saviem hitiem kā, piemēram, “Rīts ir tālu vēl”, “DJ Sirds” un “Saplūstam”. Liene piedalījusies pat festivāla “Jaunais vilnis” jauno izpildītāju konkursā.

“Lai arī Liene regulāri “spridzina” interneta komentētāju aprindas ar savu skatījumu par aktuālām tēmām Latvijā, mēs, pirmkārt, Lieni uzskatām par lieliskas balss īpašnieci, kas ideāli piemērota popmūzikai,” pilnīgi pamatoti norāda apvienības YDJ producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve. “Strādājot studijā, mēs regulāri “mētājam” idejas un taisām dziesmu demo. Šoreiz mēs strādājām kopā ar Oskaru Deigeli un reizē aptvērām, ka sen neesam dzirdējuši Lienes balsi. Izlēmām situāciju labot un piedāvājām šo dziesmu viņai. Liene neatteica, un rezultātu varat dzirdēt “Netālu no Esplanādes” formā.”

Dziesmai tapuši arī divi remiksi, kas pieejami mūzikas straumēšanas platformās. Viens tapis sadarbībā ar DJ Uga, kurš regulāri spēlē latviešu hitu ballītes “Latviešu hitu radio” raidījumā “Deju grīda”, bet otra remiksa autors ir DJ Mart INC, kurš darbojas arī Latvijas Radio 2, kur producē savu latviešu deju mūzikas raidījumu. “Jebkura no dziesmas versijām lieliski iederēsies ikvienā mājas ballītē!” sola tās autori.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais