“Prāta Vētras” basists Ingars Viļums savu jauno dziesmu uztic Kaupera dubultniekam

© Publicitātes foto

Mūziķis, komponists un producents Ingars Viļums, kurš plašākai auditorijai vairāk pazīstams kā grupas “Prāta Vētra” basģitārists, radījis jaunu dziesmu “Dzejolī, kur rozes zied”, tā izpildīšanu uzticot pavisam nezināmam vārdam – Armandam Lozinskim-Lūsim.

Ingara Viļuma jaunā dziesma “Dzejolī, kur rozes zied” ieskandina pavasara tuvošanos un piesaka plašākai auditorijai kādu interesantu vokālistu. “Aiz šīs dziesmas manos atmiņu kambaros slēpjas īpašas emocijas. Dziesma ir radusies laikā, kad viss manā dzīvē nostājās uz robežšķirtnes. Vokālā vēlējos saklausīt kaut ko īstu un patiesu - rūgti saldas skumjas, kas tobrīd mājoja arī manī pašā. Tieši Armanda vokālais sniegums dziesmu padarīja vēl emocionāli piesātinātāku,” skaidro Ingars Viļums.

Armands Lozinskis-Lūsis ir rīdzinieks, kurš jau kopš bērnības piedalās dažādās muzikālās aktivitātēs, organizē “Dziedātāju konkursu”, rada oriģināldziesmas, kopā ar savu grupu muzicē klubos un ir atpazīstams radio singlā “Tici man”, kas tapusi sadarbībā ar apvienību “Rīmdari”. Taču visvairāk viņš pamanīts TV rīkotajās karaoke sacensībās kā grupas “Prāta vētra” dziesmu kaverversiju izpildītājs, jo viņa vokāls līdzinās Renāra Kaupera balsij. Nav brīnums, ka Ingars Viļums, kurš sadarbojies ar ļoti daudziem pašmāju dziedātājiem, šoreiz lēmis savu jauno dziesmu dot izpildīt tieši Armandam. “Kādā jaukā dienā kā pārsteigumu saņēmu ziņu no Ingara. Noklausījos dziesmas demo un sapratu, ka tā ir kā radīta man. Paldies Ingaram par uzticēšanos un sadarbību, ceru, ka šī liriski melodiskā dziesma uzrunās arī klausītājus,” pauž dziedātājs.

Tiesa, tieši šajā konkrētajā dziesmā Armands Lozinskis-Lūsis nemaz tik ļoti neizklausās pēc Kaupera - drīzāk pēc Marta Kristiāna Kalniņa, taču to vērtēt klausītājiem.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais