Katrīna Bindere nofilmē videoklipu “Rīgas Biržā”

© Publicitātes foto

Dziedātāja Katrīna Bindere nāk klajā ar videoklipu dziesmai “Es lidošu”, kas iekļauta rudenī izdotajā mini albumā “Aizturu elpu”.

Skaistās un dvēseliskās dziesmas “Es lidošu” videoklips nofilmēts mākslas muzejā “Rīgas Birža”, to veidojis Elvis Lācis. Videoklipā vizualizēts un attēlots tas, kā divas būtnes viena otru atrod un iemīlas uz mūžu, akcentējot to, ka nav svarīgi, kas esi vai kur esi. “Tas ir stāsts par īstu mīlestību, kurai nav ne gala, ne malas, tāpat kā zvaigznēm nav skaita un jūrai nav atpūtas mirkļa. Katrīna aicina ieklausīties dziesmā, raudzīties tās ekranizējumā un ļauties pārdomām, ļauties mirklim un neaizmirst par mīlestību,” skaidro dziedātājas komanda.

“Dziesma ir par bezgalīgu mīlestību, tādu, kurai nav laika un telpas robežu. Tā ir par mīlestību, kurā vari otram bezbailīgi uzticēties un doties līdzi uz jebkuru pasaules malu. Tā ir par mīlestību, kurā ceri nomirt otram blakus sirmā vecumā,” tā Katrīna. Dziesmas “Es lidošu” mūzikas un vārdu autori ir pati Bindere un Kaspars Ansons.

17. martā Ventspils Kultūras centrā notiks Katrīnas solokoncerts “Aizturu elpu”, kurā izskanēs visas viņas šāda pat nosaukuma mini dziesmas, tajā skaitā arī “Es lidošu”.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais