Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Astronauti” izdod jaunu dziesmu un piesaka koncertu arēnā

© Publicitātes foto

Grupa “Astro’n’out” izdevusi jaunu dziesmu “Manifestē” un pie viena izziņojusi savu līdz šim lielāko koncertu - tas notiks “Arēnā Rīga” 3. novembrī.

“Astronautu” jaunākais singls “Manifistē” ir pirmā dziesma no grupas septītā studijas albuma, ko plānots izdot rudenī. Dziesma mazliet atgādina slaveno “Multivitamīnu multipaku” - gan stilistiski, gan tajā sastopamās vārdu spēles dēļ, taču to izceļ īpatnējais ģitārskanējums. Simboliski, ka dziesma ieņēmusi sava veida vēstneša lomu citam lielam notikumam grupas dzīvē - pirmajam “Astro’n’out” koncertam “Arēnā Rīga”, kas notiks 3. novembrī. “Šis koncerts būs ne tikai līdz šim lielākais “Astro’n’out” solokoncerts, bet vienlaikus arī grupas jaunā albuma iznākšanas svētki. Koncertā izskanēs gan “Astro’n’out” jaunākie singli, gan sen iemīļotas dziesmas, ko jau ierasts izpildīt un izdejot kopā ar publiku,” informē grupas menedžments.

Līdz šim lielākie “astronautu” koncerti bijuši koncertzālē “Palladium” un Mežaparka Zaļajā teātrī - arī visnotaļ prestižās koncertvietās, līdz ar to pasākumu “Arēnā Rīga” var uzskatīt par pēdējā baltā laukuma latvju koncertu kartē aizpildīšanu. “Šis ir interesants izaicinājums mums kā grupai, jo reizē vēlamies spēt pulcināt vienkopus līdz šim lielāko mūsu klausītāju skaitu, bet reizē vēlamies saglabāt intimitāti, kas ieskanas jaunajā albumā,” atzīst “Astro’n’out” līdere un soliste Māra Upmane-Holšteine. “Mēs ejam uz to, ka visi būsim izdejojušies trakāk, bet reizē satikušies uz sarunu par būtisko - par ilgām, zaudējumiem, cerībām, godīgiem jautājumiem sev. Satikties pa īstam ar visām emocijām no A-Z, bet pāri visam tomēr svinot dzīvi un iespēju atkal būt kopā mūzikā, kuru mīlam.”