Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jauniņā dziedātāja Adriia pārsteidz ar labu dziedājumu un lirisku balādi

© Publicitātes foto

Jaunā pašmāju dziedātāja Adrija Alondere, kura sevi piesaka ar skatuves vārdu Adriia, piedāvā klausītājiem savu jaunāko studijas singlu - lirisko balādi “Katru nakti”.

Dziesma “Katru nakti” ir par dzīves grūtākajiem mirkļiem, ikdienas sajūtām un iekšējiem pārdzīvojumiem. “Lai ik dienu aizbēgtu no nepatīkamā, ir vēlme vienkārši aizvērt acis un katru nakti būt sapnī, jo sapņi pārsvarā ir patīkami, bet reālā dzīve mēdz pārvērsties lielā murgā,” skaidro Adriia. “Kad viss ir nogājis līdz zemākajam punktam, ir tik grūti saņemt sevi rokās, tāpēc ir nepieciešams kāds gaismas stars, kas tevi no tā izvilks. Novēlu ikvienam atrast šo gaismas staru, kas motivēs un ļaus dzīvot, mīlēt un mainīt pasauli!”

Adrija lielu atbalstu savas muzikālās izaugsmes un karjeras attīstībā ir saņēmusi, darbojoties Lindas Garančas Mūzikas studijā, kopā ar citiem jauniešiem spodrinot savus talantus, kopīgi rakstot mūziku un uzstājoties dažādos koncertos un labdarības projektos. “Bez Lindas atbalsta mani sapņi par savu mūziku nemaz nebūtu realizējušies!” pateicības vārdus savai skolotājai velta jaunā mūziķe.

Dziesmas “Katru nakti” ierakstā bez pašas Adrijas vēl piedalījušies Rihards Paskausks (ģitāras, bass), Linda Garanča (taustiņi) un Matīss Bērzs (bungas). Ieraksta studijas producents - Kārlis Šteinmanis no “KS Records”.