Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Edvards Strazdiņš savā skolā nofilmē jaunās dziesmas klipu

© Publicitātes foto

Par jauno latviešu kantrī mūzikas cerību dēvētais Edvards Strazdiņš publicējis jaunu dziesmu no pavasarī gaidāmā debijas albuma. Tai tapis arī videoklips, kas filmēts Edvarda skolā.

Edvarda Strazdiņa jaunā dziesma ir izjusta mīlestības balāde ar nosaukumu “Ezers kluss”. Tās mūzikas un vārdu autors ir pats Edvards, bet studijā ierakstu producējis Gints Stankevičs. Videoklipu veidojis Kaspars Kambars. “Filmējām skolā, kurā es pats joprojām mācos - Rīgas Tehniskajā koledžā,” stāsta Edvards. “Video redzamie dejotāji ir šīs skolas deju kolektīva “Mazais ritenītis” dalībnieki, kuri lieliski iejutās skolas balles apmeklētāju lomās. Meitenes lomā iejutās Paula Gabrāne, kā arī Santa Bigāte. Īsā fragmentā redzams arī manas dziesmas producents Gints Stankevičs.”

Izdevniecības “MicRec” vadītājs Guntars Račs: “Sirsnīgi, vienkārši un bezgala patiesi! Tāda ir Edvarda īstenā būtība, kas spilgti atainojas arī šajā dziesmā. Ar prieku ziņoju, ka mūsu nu jau divu gadu ilgusī sadarbība vainagosies ar debijas albumu, kuru plānojam publicēt jau pavasarī.”