Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Elizabete Gaile laidusi klajā skaistās “Miera ielas” dziesmas akustisko versiju

© Publicitātes foto

Ja kāds vēl nav dzirdējis perspektīvās mūziķes Elizabetes Gailes pārsteidzošo hitu “Miera iela”, tad tagad to var izdarīt divās dažādās versijās – nupat nācis klajā tā akustiskais variants.

Elizabetes Gailes radītās un izpildītās dziesmas “Miera iela” akustiskā versija vislabāk atspoguļojot to, kā tā sākotnēji tapusi - pie klavierēm. “Visas manas dziesmas ir tapušas pie klavierēm, tādēļ ļoti vēlējos, lai visi dzird šo dziesmu tīru un pa īstam,” skaidro Elizabete.

Šīs romantiskās dziesmas oriģinālā versija pirms kāda laika diezgan pamatīgi satricināja latvju mūzikas industriju, jo šim skaistajam gabalam ir nenoliedzams hita potenciāls. “Katram mums ir sava Miera iela, un ļoti svarīgi mums tādu atrast. Tā man ir veidojusi daudz skaistu atmiņu, un tie skaistākie brīži piedzīvoti tieši vasaras vakaros. Miera ielas vēstījums aptver divas būtiskas lietas, pēc kurām mēs ilgojamies un ko sargājam visvairāk - tas ir miers un mīlestība. Un nekad miers nav bijis tik svarīgs, kāds tas ir mums šobrīd. Savas dziesmas bieži radu kustībā, un šis nebija izņēmums - agrā pavasarī gāju pa Miera ielu un izjutu, ka šie piedzīvotie brīži manā sirdī vēl ir tikpat dzīvi,” stāsta Elizabete. Sadarbībā ar “2 Pixel Studio” dziesmai tapis arī videoklips, kas ir kā stāsta papildinājums un vizualizācija, ļaujot klausītajam kavēties jau minētajās atmiņās kopā ar Elizabeti.

Jāpiebilst, ka pašlaik Elizabete Gaile strādā pie sava albuma, bet pavasarī plāno arī akustisko koncertu sēriju.

Dziesmas “Miera iela” oriģinālās versijas videoklips: