Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Markus Riva sava jaunākā singla video nofilmē Losandželosas centrā

© Publicitātes foto

Klajā nācis videoklips dziedātāja un šova “X Faktors” vadītāja Markus Rivas jaunākajai dziesmai angļu valodā ar nosaukumu “Forever”. Singls ir kvalitatīvs, enerģisks, ritmisks, dejojams un – amerikānisks.

Singls “Forever” tapis sadarbojoties ar producentu Gharah PK, kura producēto mūziķu sarakstā ir Kriss Brauns, Kregs Deivids, Nikola Šerzingere un k-pop zvaigznes “AESPA”. Dziesmas video filmēts Losandželosā.

“Dziesma tapa ļoti ātri un viegli, Losandželosā, kopā ar producentu iedvesmojoties un eksperimentējot ar dažādiem mūzikas stiliem. Turpat radās arī teksts un melodija, atlika vien ierakstīt. Tā stāsta par to vienīgo bezrobežu sajūtu, laimes mirkli, ko piedzīvojis katrs no mums - kad vēlamies apstādināt laiku un palikt tajā brīdī uz mūžiem,” stāsta Markus Riva.

Dziesmas video filmēts Losandželosas centrā - kopā ar komandu, kas strādājusi ar Marku arī iepriekš. Tiesa, nav iztikts arī bez pārpratumiem. Lai arī sākotnēji klipa scenārijā bijis paredzēts izspēlēt kaislīgas mīlas ainas, plānu pēdējā mirklī nācies mainīt, jo aizrunātā aktrise filmēšanu negaidīti atcēlusi, aizbildinoties, ka mīļotais viņu nelaižot ārā no mājas... Nolemts ātri pielāgoties situācijai. “Apjukums bija milzīgs - par visu jau samaksāts, kameras gatavībā, bet es greizsirdības scēnas dēļ esmu palicis bez mīļotās,” smejas Markus. “Par laimi, man bija spēcīga komanda, ar kuru ātri nonācām pie jauna scenārija, un dziesmas videoversija tapa tikpat ātri un organiski kā pati dziesma.”

Jāpiebilst, ka video apstrādes un montāžas darbi uzticēti Tarasam Golubkovam, kurš dzīvo un strādā Kijevā, tāpēc nācies saskarties arī ar elektrības un interneta pārrāvumiem (un neizbēgamiem emocionāliem satricinājumiem) , taču nu video ir nodots skatītāju vērtējumam, un “mūziķis cer, ka tumšajās gada dienās tas dziesmas klausītājus sajūtās atgriezīs vasarā, līdz kam vēl tikai nedaudz jāpaciešas.”