Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jau februārī pie skatītājiem nonāks maskoto dziedātāju šovs "Balss maskā"

© Publicitātes foto

Janvāra izskaņā kanāls TV3 uzsāks muzikālā šova “Balss maskā” trešās sezonas filmēšanu, lai jau februārī priecētu skatītājus ar jaunām un neparastām maskām, košiem priekšnesumiem un mīklainiem pavedieniem, lai atklātu rūpīgi glabāto noslēpumu – “Kas slēpjas zem maskas?”

Muzikālais šovs ”Balss maskā”, kas pēdējos gados kļuvis par skatītāko šovu Latvijā, jau 26. februārī nonāks pie kanāla TV3 skatītājiem. Starp citu, piesakoties vietnē tv3.lv/balssmaska-skatitaji, skatītājiem šogad ir ekskluzīva iespēja pieteikties uz ierakstu filmēšanām.

Jaunajā sezonā sagaidāma sacensība desmit nedēļu garumā - koši tērpi, skaļas balsis, daudzveidīgs repertuārs un negaidīti pārsteigumi. Šova detektīvi - Baiba Sipeniece-Gavare, Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy un Jānis Šipkēvics jau gatavojas darbam desmit svētdienu garumā, bet šova dalībnieki ir sākuši strādāt pie saviem priekšnesumiem, lai detektīvu darbu padarītu iespējami grūtāku.

Šovā piedalīsies divpadsmit sabiedrībā zināmas personas, pārstāvot visdažādākās nodarbošanās un profesijas. Katrs dalībnieks uzstāsies sava unikālā tēla maskā, izpildot muzikālu priekšnesumu. Dalībnieku sniegumu vērtēs gan skatītāji klātienē, gan detektīvu komanda, kuri centīsies atklāt, kas slēpjas zem maskām.

“Nevaram ne apstiprināt, ne noliegt informāciju, ka zem maskām varētu būt aktieri, pavāri, sportisti, mūziķi un varbūt pat kāds politiķis. Ir skaidri zināms, ka tie ir 12 Latvijā dzīvojoši cilvēki, kuriem netrūkst drosmes, lai izaicinātu sevi dziedāšanā, turklāt netrūkst arī pozitīvā azarta, lai izkāptu no savas komforta zonas un ļautos šim piedzīvojumam desmit nedēļu garumā,“ nelielu ieskatu aizkulisēs sniedz šova producenti Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš.